duminică, 15 aprilie 2012

APA - ESTE BAZA INFORMATIONALA A SANATATII NOASTRE

       Apa , pare a reprezenta cea mai buna sursa de informatie care poate ajuta in diferite probleme de sanatate.
Apa in asociere cu gandirea , meditatia , rugaciunea  pot aduce eventul un rezultat mult mai bun decat medicamentele in diverse "boli" .
      Urmariti in liniste acest film care spune multe despre apa , dar nu tot . Restul ramane ca noi sa redescoperim si sa experimentam :

NEXT

   

sâmbătă, 14 aprilie 2012

LAST MOMENT -DESPRE DIABET

Un grup de cercetatori de la Centro de Investigación Biomédica en Red-Fisiopatología de la Obesidad y la Nutrición (CIBERobn) , au demonstrat ce sistemul nervos central SNC este implicat in dezvoltarea Diabetului TIP 2 printr-o "defectiune " a Hipotalamusului ceeace duce la rezistenta la insulina si leptina .

Articolul in totalitate il gasiti aici  http://www.europapress.es/salud/noticia-cientificos-espanoles-descubren-proceso-inflamacion-cerebral-origen-diabetes-20120410120828.html

PASTE FERICIT PENTRU TOATA LUMEA!

Va dorim un Paste fericit cu multa iubire si sanatate !!
LUMINA SFINTEI INVIERII SA PATRUNDA IN SUFLETELE  SI IN INIMILE NOASTRE SI SA NE DUCA CU GANDUL LA INVIEREA  LUI ISUS SI LA INSEMNATATEA ACESTUI LUCRU .

HRISTOS A INVIAT !

sâmbătă, 7 aprilie 2012

APA MINERALA SCADE GLICEMIA !


Consumul a 1,5-2 litri de apa minerala plata sau carbogazoasa pe zi contribuie la scaderea glicemiei in cazul pacientilor cu diabet zaharat. Apa minerala este un adjuvant in tratamentul antidiabetic, hidratarea corespunzatoare avand un efect benefic asupra metabolismului glucidelor, arata prof. dr. Constantin Ionescu-Targoviste, directorul Institutului de diabet, nutritie si boli metabolice""N.C.Paulescu"". 
           La Institutul ""N.C. Paulescu"" a fost efectuat un studiu cu privire la influenta consumului de apa minerala plata si carbogazoasa asupra persoanelor cu diabet zaha-rat. Pe parcursul studiului, pe langa medicatia obisnuita, bolnavii au baut 1,5-2 litri de apa minerala zilnic. S-a demonstrat ca, pe termen mediu, apa contribuie la scaderea glicemiei si la cresterea cantitatii de insulina. ""De asemenea, indiferent de tipul de apa minerala consumata - plata sau carbogazoasa - sau de durata consumului am constatat stimularea diurezei si scaderea concentratiei de sodiu si potasiu urinar, cu rol antilitiazic"", afirma dr. Rodica Strachinariu, medic primar specialist in diabet, nutritie si boli de metabolism.
Apele potabile contin saruri minerale (sodiu, magneziu, potasiu, litiu, fluor) benefice pentru sanatate. Plate sau carbogazoase, apele minerale au un continut de saruri minerale ridicat, putand ajunge de la 500 de miligrame la 1.500 de miligrame la litru