marți, 24 ianuarie 2012

De ce acest site ?

    Am sa va spun in cateva cuvinte cine m-a impins sa-mi fac acest site , dedicat recuperari sanatatii si prevenirii imbolnaviri.
    Am o frumoasa pustoaica de 9 ani , care in septembrie 2011 , dupa ce ne-am intors de la mare ,a prezentat niste semne foarte ciudate de imbolnavire . Adica a inceput sa bea multa apa , mergea foarte des la toaleta , si ce a fost mai grav slabea vazand cu ochii.
    Am facut niste analize rapid si atunci parca cineva ne-a dat cu o bata in cap , avea glicemia 275 .
Din acel moment am inceput sa alergam ca disperatii in toate directiile , nu vroiam sa acceptam aceste analize , am refacut analizele de cateva ori , am fost la cateva spitale , cu si fara recomandare .
    Verdictul fusese pus  : Iulia are Diabet !
Nici in ultimul moment nu am acceptat asa ceva , pot spune ca nici acum dupa cinci luni nu credem asa ceva . Cuvintele medicilor ne suna in cap , sec , insulina ! Nu vroiam asa ceva pentru copilul nostru si am inceput lupta cu infomatia . Cautari peste tot , prin librarii , biblioteci , internet , prieteni , rude , nimeni nu scapat .
    Nici astazi nu inceptam sa cautam sa vorbim cu oameni interesati , cu medici specialisti , Nutritionisti , Bioterapeuti etc.
    Ideea este ca dupa ce am acceptat internarea am trecut pe insulina , si ceva sa stabilizat , nu mai consuma apa enorm , nu se mai duce la toaleta , a castigat in greutate , deci e "ok" ,dar asta doar ne tine in viata nu inseman tratarea , revenirea la starea de sanatate initiala.
   Dar , deabia acum incepe munca , noi credem ca se poate trata , noi vrem sa se poata trata aceasta deficienta a corpului si din aceasta cauza vom pune pe acest blog tot ce gasim in ce priveste diabetul si nu numai . Vom lua in calcul toate marile probleme de sanatate care sunt in acest moment in "top 10" . Vom discuta despre artroza, diabet , cancer , slabire , cel mai mult vom insista pe alimentatia corecta (din punctul nostru de vedere , alimentatia naturista ) .
   Dorim sa primim din partea voastra acelor interesati cat mai multe raspunsuri ,cat mai multe intrebari , sa schimbam ideei si sa cautam impreuna rapunsul sanatati si al unei vieti cat mai curate si indelungate.

   Va asteptam cu drag sa ne urmariti posturile de pe acest blog cat si produsele pe care le vom selecta pentru voi!


Un comentariu:

  1. Doresc sa adun cat pot de mulkt informatie care sa poata ajuta pe toti cei care vor vizita acest blog !

    GABI

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa spuneti care este parerea voastra despre subiectele dezbatute pe acest blog si sa faceti propuneri de subiecte !