marți, 11 decembrie 2012

Cum poti da diabetul inapoi in 30 de zile


Urmariti acest film , este valabil si pentru cei care nu au inca probleme de sanatate . Pentru cei care au Diabet este chiar obligatoriu sa vada si o alta parere decat cea a medicinei alopate .



http://www.trilulilu.ro/video-incredibil/pur-si-simplu-crud-iata-cum-poti-da-diabetul-inapo



2 comentarii:

  1. Ideea de baza este sa mananci raw vegan adica doar legume fructe si semntine crude. Aceasta mancare este plina de vitamine si ajuta organismul sa se vindece singur. Painea, carnea, mancarurile gatite, prajiturile, prajelile , alimentele fierte nu mai au vitamine, ci doar carbohidrati, grasimi nesanatoase, glucoza si substante care ne ingrasa si ne imbolnavesc in timp. Un produs naturist foarte bun pentru diabetici este Gluconature care impreuna cu mancarurile raw vegan poate face minuni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara eu am un Diabet zaharat tip 2 si vreau sa va spun ca am avut anul trecut cind ma găsit cu diabet glicemia iera foarte mare adică 482 mg dar cu ajutorul regimului alimentar am ajuns cu glicemia normala de 90 mg si 108 mg am avut si 70 mg 86 mg dar respect in continuare regimul alimentar prescris de Doctor va multumesc.Stefan

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa spuneti care este parerea voastra despre subiectele dezbatute pe acest blog si sa faceti propuneri de subiecte !