joi, 15 martie 2012

SPIRIDUSUL

        

          Am reusit sa intarzii cu publicare unor noi articole deaorece sunt in cautare si intelegere aceeace pun pe blog . In acelasi timp vreu sa am si verificare , nu imi permit sa pun total fara verificare .
         Deci am achizitionat aparatul denumit "SPIRIDUSUL" . Un produs pentur care am umblat de ceva vreme intreband in stanga si in dreapta despre el si despre cum functioneza , care sunt rezultatele .
         Am vorbit cu persoane care au boala care ma intereseaza pe mine , in speta ,Diabet TIP 1 la copii. Am gasit un domn din Bucuresti care si-a tratat <si continua> copilul de 13 ani cu acest aparat . Din spusele lui , care au parut sincere si cu copilul de fata si cu datele scrise pe caiet a rezultrat ca aparatul impreuna cu alte produse naturiste , a reusit sa-i stabilizeze glicemia celui mic sub 100 sau in jurul acestui nivel. Foloseste aparatul de un an de zile si nu a mai facut insulina in aceasta perioada. Despre acest caz voi reveni cu detalii.
         Am vorbit cu producatorul aparatului , adica un inginer electronist care sufera de DZ TIP 2 si care a scapat prin folosirea acestuia de taierea unor degete de la picioare . Acest lucru se intampla atunci cand se reduce alimentarea cu sange la nivelul capilarelor. Este una dintre problemele grave ale Diabetului.
        Avem "SPIRIDUSUL " de o saptamana , in aceasta perioada il folosim zilnic si am vazut unele schimbari in cazul glicemiei Iuliei . Glicemia tinde sa scada catre valori normale ,chiar daca acum are niste probleme cu o masea- trebuie scoasa . Se stie ca orice tip de stress duce la cresterea glicemiei si totusi dupa perioade de glicemie dimineata de 200+ ajungea de la scoala la ora 13 cu 60 si catre seara se ducea iar catre 200 , se folosea SPIRIDUSUL si la masuratoarea de la 22 aveam iar 60-70.

CE ESTE SPIRIDUSUL ?

         Terapia ELF (Extremely-Low-Frequency) a facut si face minuni in multiple cazuri cu dezechilibre energetice, astfel :
        ELF (Extremely Low Frequency) este un simulator de unde cerebrale echipat cu un emitator electromagnetic de frecvente foarte joase ce stimuleaza celulele accelerand astfel vindecarea in cazul unor boli, rani, traume fizice, oboseala extrema, insomnii, stress etc.
        Cercetatorii au demonstrat ca disfunctiile organismului se datoreaza in principal raspandirii deficitare ale acestor unde in organism, proces amplificat odata cu imbatranirea organismului facand insanatosirea mai dificila.

         Emite campuri electromagnetice in pulsuri de foarte joasa frecventa (delta,teta si alfa), generand: 

a) Imbunatatirea circulatiei sanguine, fiind cel mai important ANTIINFLAMATOR existent in prezent.
b) Intarirea sistemului imunitar al organismului, ajutand corpul la auto-reglare.
c) Dinamizarea circulatiei sanguine periferice;
d) Cresterea potentialului electric la nivelul membranei celulare;
e) Cresterea difuziunii oxigenului in celule, in tesuturile mai slab vascularizate dau o mai buna oxigenare a celulelor din organism, si dinamizarea metabolismului obtinandu-se o regenerare mai buna a lor, o intinerire.
f) Activitatea sistemului nervos, ceea ce duce la disparitia starilor de stress, nevroze, migrene, insomnii. Regleaza nodurile energetice/chakrele, echilibrand corpul biologic faciliteaza odihna pentru refacerea lui, reda confortul fizic si psihic, eliminand insomniile, atacurile de panica, anxietatea..., etc.

        Persoanele interesate de aceste aparate pot gasi informatii si pot face comenzi pe siteul www.spiridus-elf.cabanova.com NEXT : Despre triunghiul sanatatii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa spuneti care este parerea voastra despre subiectele dezbatute pe acest blog si sa faceti propuneri de subiecte !