sâmbătă, 31 martie 2012

SUNRISE


     Afina Salbatica de Alaska este una dintre sursele cele mai puternice de anti-oxidanti de pe planetă. Realităţile dure ale temperaturilor extreme, perioadele lungi de alternare ale luminii soarelui şi întunericului au contribuit la crearea proprietăţilor uimitoare ale acestuit fruct remarcabil dar încă puţin cunoscut.
      Organismul tau este conceput pentru a absorbi nutrienti pentru alimenta cu energie viata de zi cu zi. Incepând fiecare zi cu 30 ml (o uncie) de Kyäni Sunrise, culegi nu numai beneficiile gustului minunat al Afinei Salbatice de Alaska dar si a altor 10 super alimente, precum: Strugurii Concord, Zmeura Rosie, Afina, Rodia, Aloe Vera, Noni, Merisorul, Fructul Goji, Seminţe / Coji de Struguri Cutanate si Polenul de Albine.
      Informaţii nutritionale detaliate
Doar 30 ml pe zi din deliciosul produs Kyäni Sunrise, asigura doza  zilnică recomandată de vitamine şi minerale, de care corpul tau are nevoie. Printre beneficiile Kyäni Sunrise se enumera:
* Oferirea unui control eficient asupra stresului
* Mentinerea sănătăţii cardiace
* Sprijină sistemul imunitar
* Regleaza sanatatea imunitara
* Oferă energie sporita
* Faciliteaza imbunatatirea funcţiei cerebrale
Imaginaţi-vă posibilitatea de a începe fiecare zi cu un complet multi-vitamine sub forma de o bautura delicioasa. Ambalate în plicuri individuale este uşor de a avea gata Kyäni Sunrise / Kyäni Răsărit de soare  pe noptieră astfel încât să va puteţi umple cu energie si substante nutritive imediat cum va treziti. 




NEXT : NITRO FX 


detalii si comenzi la cisgvro@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa spuneti care este parerea voastra despre subiectele dezbatute pe acest blog si sa faceti propuneri de subiecte !